Click here to Skip to main content
15,919,479 members
Please Sign up or sign in to vote.
1.00/5 (3 votes)
See more:
i am creating a report it gives an error "Missing parameter values." please any one can solve this problem for me.
Posted
Comments
Gonzoox 15-Mar-11 8:43am    
My powers to be able to see your code are low today, so share your code and the exception and probably someone will be able to help
Manfred Rudolf Bihy 15-Mar-11 9:12am    
Going by the title of your question the error even occurrs twice?

Hi
1.It looks like you're not completely setting the parameter
2.Have you set any default value for the parameter in your report?

Can you post some piece of code
 
Share this answer
 
Comments
Zia Ullah Khan 15-Mar-11 7:51am    
i setting the fields from storeprocedure, and creating the datasource through codes,
Assuming that you're using an rdlc report in local processing mode & using winforms,
(You need to be more specific with these things)

Here's an example on how to add parameters:
ReportViewer1.LocalReport.SetParameters(new Microsoft.Reporting.WinForms.ReportParameters[] { new Microsoft.Reporting.WinForms.ReportParameter("ParamName",YourValue)})


Where ReportViewer1 is your ReportViewer, ParamName is the name of the parameter

To see the list of parameters in your report, open your report, right click on it & click on parameters.
 
Share this answer
 
Comments
Zia Ullah Khan 16-Mar-11 6:29am    
thanks for your reply . . . i solved my problem.

This content, along with any associated source code and files, is licensed under The Code Project Open License (CPOL)



CodeProject, 20 Bay Street, 11th Floor Toronto, Ontario, Canada M5J 2N8 +1 (416) 849-8900